ONZE
activiteiten

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit? Persoonlijk, met vrienden of voor je werk? Kijk dan eens bij onze activiteiten. Wij verzorgen clinics, bedrijfsuitjes, feestjes, hebben arrangementen, tours en supverhuur.

Clinics

Bij SUPAway ben je op de juiste plaats voor diverse soorten clinics. Zowel privé als in groepsverband.
Er is een ruime keuze. Zo kun je gewoon leren SUPpen , een clinic volgen voor techniek, balans of het vergroten van je snelheid maar ook voor een SUPpilates of SUPyoga clinic kun je bij ons terecht.
En natuurlijk de clinics met kracht en fun!

Bedrijfsuitjes en
andere feestjes

Suppen leent zich uitstekend voor bedrijfsuitjes en andere feestjes. Het kan geboekt worden met alleen sup activiteiten maar ook ism de zeilschool en andere wateractiviteiten.

Touren door Friesland

Touren in Grou, Earnewald, Akkrum, Terherne, Blauwhus, Noord West Fryslan of op een andere locatie!SUP Away organiseert met regelmaat tours door de wateren van Friesland. De meest voorkomende afstanden liggen tussen de 7 en 20km. De opstartplaats kan Grou zijn maar de mogelijkheid bestaat ook om vanuit andere plaatsen in Fryslan te starten zoals Terherne, Earnewoude of Blauwhus.

SUP verhuur

SUPboards zijn te huren bij de SUPschool of rechtstreeks bij Zeilcentrum Grou. Wel verwachten wij enige ervaring. Mocht dit niet het geval zijn dan komen er kosten bij voor een half uur instructie. Het huren van een board kost het eerste uur € 10,00 en de daarop volgende uren € 7,50. Daghuur € 50,00. Een sup huren voor een vakantieperiode? Geen probleem. Prijzen op aanvraag.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje op de SUP! In de zomer bij het strandje van het zeilcentrum. Minimale leeftijd 10 jaar en in het bezit van een zwemdiploma. Ook in de winter is suppen voor kinderen mogelijk in het zwembad. Met spelletjes, wedstrijdjes, peddeltechniek, behendigheid en natuurlijk een groot fungehalte!

Arrangementen

Bij ons kun je een aanvraag doen voor een arrangement. Te denken valt aan een clinic met een etentje, een bedrijfsuitje voor een grote groep waar je andere wateractiviteiten in betrekt als zeilen en kanoën en afsluit met een bbq, een clinic op locatie en noem maar op. Wij zijn graag bereid samen te kijken naar de mogelijkheden.

Doelloos academy

Fysiek en mentaal gezond met een big smile! Outdoor waaronder suppen, indoor met allerlei activiteiten op het kunstzinnige vlak. Kijk voor meer informatie op de website van Doelloos Academy.

BOOTCAMP
& Techniek

Vanaf eind mei bestaat de mogelijkheid in kleine groepjes een SUP Bootcamp te volgen. Dit is op aanvraag. Deze lessen zullen bestaan uit 30 minuten werken aan core, kracht en uithoudingsvermogen. We beginnen met een warming-up en gaan op verschillende niveaus verder met de onderdelen. Van belang is dat je langzaam sterker wordt. De volgende 30 minuten trainen we op de SUP. Je kunt hier denken aan snelheid, techniek en uithoudingsvermogen(cardio).

Een vorm van Bootcamp en met name techniek is Functional Paddling. Kijk voor informatie onder het kopje: Functional Paddling.