Boards
èn meer
Accessoires
Ocean
Trash

Naar schatting hebben 90% van 's werelds zeevogels plastic in hun maag. Alsof dit niet schokkend genoeg is, kan dit tegen 2050 de 99% bereiken als we geen actie ondernemen. En hoe zit het met ander zeeleven naast zeevogels? En hoe zit het met de stapels afval die elke dag aanspoelen... Hoe zit het met het afval dat de vissen eten, hoe zit het met diezelfde vis die op ons bord belandt?

Hoe mooi is het om mee te kunnen werken aan schoon water en schone stranden!

 

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau? En wil je daarbij meehelpen aan onderzoek, aan educatie en het plaatsen van vangarmen in de rivieren&havens om het (zwerf)afval op te vangen voordat het in de oceaan komt? Dan is dit je kans! ♻️🌈

 

Ocean Trash by SurfArt it is!

Armbanden, handgemaakt van touw & visnetten gevonden in de oceaan, onze waterwegen en langs onze stranden.

Niet alleen een sieraad, maar een stuk aandacht voor onze natuur 🌎

Door het dragen van deze armband laat je zien dat je samen met ons vecht tegen de enorme hoeveelheid afval die langzaam onze natuur overneemt.

 

Bedenk als je een armband van Ocean Trash koopt dat ze gemaakt zijn van gebruikte visnetten en touw. Veel van deze armbanden zijn een beetje stug en soms wat hard aan de randen. Maar dat maakt ze ECHT! Mocht je op zoek zijn naar mooie nieuwe armbanden? Dan is dit onderdeel met Ocean Trash made by SurfArt niet de plaats voor jou.

Ocean Trash
Doos

Ocean Trash Doos

Kies een bandje uit de doos. Geef bij het afrekenen in het veld 'opmerkingen' aan welke van de bandjes je graag zou willen hebben.

Specials