ONZE
lessen

Voor lessen op de SUP ben je bij ons op de juiste plek. Van de beginnende SUPper tot de SUPer die wil werken aan core en conditie of wil trainen voor een lange afstand. Ook in de winter kun je voor lessen bij ons terecht. In het zwembad geven we beginners lessen, suppilates en gevorderden trainingen met veel balans en techniek. Buiten organiseren we tours met tips voor (licht) gevorderden. Al onze lessen worden verzorgd door gecertificeerde instructeurs. Uniek zijn onze coachingstrajecten.

SUP Beginnersles

Wil je kennismaken met de Stand Up Paddle Sport? Dat kan! Kom dan naar de SUP beginnerslessen. Ook gaan we dit jaar in april weer van start met de losse clinics.

De eerste lessenreeksen starten in Mei

In Grou gaan we op 9 mei  weer van start met de een lessenreeks. De vervolg lessen zijn op maandag 16 Mei en 23 Mei. De lessen in Grou vinden plaats bij SUPAway.nl, Singel 20.

De lessenreeks in Akkrum start op donderdag 12 augustus. De vervolg les is 19 augustus en de laatste les is in overleg I.V.M Hemelvaart. De opstapplaats in Akkrum is bij jachthaven ‘de Drijfveer’-Tusken de Marren, Ulbe Twijnstrawei 31.

Mochten er last minute wijzigingen zijn i.v.m. het weer of het uitwijken naar een andere locatie dan posten wij dat voor de middag op de dag van de activiteit op FB.

Wat mag je verwachten

Uitleg van materiaal, peddeltechniek, leren staan en balanceren op je board en als het mee zit de eerste avond al een klein tochtje. Les duur 60 minuten.

Kledingadvies: korte broek met hemdje of shirt. Mocht het wat kouder zijn een trainingsbroek en een dun jasje. Een reserve setje droge kleren is misschien handig… maar uit ervaring ‘vaak’ niet gebruikt! 😉

Tarieven

– Losse SUP les Grou: € 19,00 en Akkrum € 21,50

– 3 lessen kaart: € 55,00 en Akkrum € 60,00

– 5 lessen kaart: € 92,50 en Akkrum € 99,00

– meer lessenkaart in overleg

De lessen zijn inclusief huur van board, leash en paddle. Wetsuit te huur voor: € 3,50

SUP zwembad lessen

SUP zwembadlessen en pooltraining. FUN en Actief in een tropische warmte!                     Ook in de winter in conditie blijven? Kom dan naar de SUP lessen in het zwembad. We geven beginners lessen, suppilates en gevorderden trainingen met veel balans en techniek.

Tarieven

– Losse zwembad SUP les: € 21,50

– 3 lessen kaart: € 60,00

Locatie: Sportstad Heerenveen, Abe Lenstra Boulevard 23Q in Heerenveen.

Kijk voor het actuele nieuws op Facebook!

De sup techniek en vervolglessen

Na de beginnerslessen kun je door met de vervolg lessen. Tijdens deze lessen wordt er  aandacht besteed aan je houding, je (peddel)techniek, omgaan met je board in verschillende omstandigheden (denk bv aan windkracht en van welke kant de wind op je board staat) en je uithoudingsvermogen. Tochtjes zullen worden ingelast en natuurlijk is er tijdens deze lessen ook tijd voor fun met een klein wedstrijd element! We willen toch allemaal steeds een beetje beter en sneller worden?

De sup techniek en vervolglessen kunnen uit en losse les of 3 tot 5 wekelijkse lessen bestaan en duren 60 minuten. Kosten bedragen € 20,00 per persoon per les met een inflatable huurboard. Wil je graag trainen op een hardboard dan wordt hier € 10,00 extra voor in rekening gebracht. Je kunt ook meedoen met je eigen board. Kosten voor een losse les met eigen board € 15,00 per persoon.

SUP Paddlefit en Pilates

SUP Paddlefit & Pilates zijn ondertussen een begrip bij SUP Away. Je Balance en Strenght verbeteren door Paddlefit (een combi van paddletechniek en oefeningen op je board) en Pilates (weinig peddelen maar veel oefeningen op je board op het water). Beide trainingen starten in mei.

Tarieven

– Losse SUP les: € 20,00

– 3 lessen kaart: € 55,00

– 5 lessen kaart: € 92,50

– meer lessenkaart in overleg

Functional Paddling

Wil jij sterker en sneller worden? Kies dan voor Functional Paddling! Een soort Bootcamp, een mix van trainen op het land en op het water. Om sterker te worden zit er in elk ‘landdeel’ 4 verschillende oefeningen. Van benen, core, schouders tot armen. Daarnaast zit in elke training een spelelement. Op het water gaan we aan de slag met je uithoudingsvermogen. Door middel van intervaltraining, racetraining en duur zul je zien dat je binnen korte tijd sneller en sterker wordt! Functional Paddling zal vanaf mei weer van start gaan in Grou. Andere locaties op aanvraag.

Tarieven

– Losse SUP les: € 20,00

– 3 lessen kaart: € 55,00

– 5 lessen kaart: € 92,50

– meer lessenkaart in overleg

Coaching & Training

Coaching in relatie tot de SUP Sport

Coaching en ontwikkeling maken onze SUPschool uniek!

Op zowel het persoonlijke vlak als in groepsverband staat de ontwikkeling centraal.

Meer plezier, energie en rust. Weten wat je wilt. Keuzes maken die bij jou passen. Het beste uit jezelf halen. Of ben je juist op zoek naar een sparring-partner in een totaal andere omgeving? Bij ons ben je voor deze vraagstukken aan het juiste adres. Samen gaan wij op de wal en op de SUP kijken hoe jij je wilt ontwikkelen. Van relaxed tot sportief, met beleid of vol met uitdagingen. Er zijn vele mogelijkheden om weer te komen tot een gezonde geest in een gezond lichaam.

Bij groepen wordt er in het ochtend programma met het team gewerkt aan coaching en ontwikkeling. Om deze dag goed af te sluiten en het teamgevoel te versterken stapt het gehele team ‘s middags op de SUP om de oude situatie achter zich te laten op het water en te beginnen aan een gezamenlijke nieuwe start.

Speciaal zijn de combinaties coaching & training voor vrouwen boven de 45 jaar. Meer energie en balans, werken aan je conditie, een goed gesprek en genieten van de vrijheid door het peddelen op de SUP.