ONZE
lessen

Voor lessen op de SUP ben je bij ons op de juiste plek. Van de beginnende SUPper tot de SUPper die wil werken aan core en conditie of wil trainen voor een lange afstand. Ook in de winter kun je voor lessen bij ons terecht. In het zwembad geven we beginners lessen, suppilates en gevorderden trainingen met veel balans en techniek. Buiten organiseren we tours met tips voor (licht) gevorderden. Al onze lessen worden verzorgd door gecertificeerde instructeurs. Uniek zijn onze coachingstrajecten.

SUP Beginnersles

Wil je kennismaken met de Stand Up Paddle Sport? Dat kan! Kom dan naar de SUP beginnerslessen. Ook gaan we dit jaar in april weer van start met de losse clinics.

In Grou staan er vanaf april 2024 weer beginnerslessen gepland! Zie hieronder de mogelijkheden voor losse lessen en wanneer de lessenreeksen weer van start gaan.

Op maandag 27 mei start er weer een 3 lessen reeks. De vervolglessen zijn op 3 juni en 10 juni. Klik hier om jezelf aan te melden voor een losse les. Klik hier om een 3 lessenreeks in Grou te reserveren.

De lessen in Grou vinden plaats bij SUPAway, Singel 20.

In Akkrum hebben we momenteel geen lessen gepland staan. Zodra we nieuwe lessen inplannen, zullen we dat communiceren op de website of op FB.

De opstapplaats in Akkrum is bij jachthaven ‘de Drijfveer’-Tusken de Marren, Ulbe Twijnstrawei 31.

Mochten er last minute wijzigingen zijn i.v.m. het weer of het uitwijken naar een andere locatie dan posten wij dat voor de middag op de dag van de activiteit op FB.

Wat mag je verwachten?

Uitleg van materiaal, peddeltechniek, leren staan en balanceren op je board en als het mee zit de eerste avond al een klein tochtje. Les duur 60 minuten.

Kledingadvies: korte broek met hemdje of shirt. Mocht het wat kouder zijn een trainingsbroek en een dun jasje. Een reserve setje droge kleren is misschien handig… maar uit ervaring ‘vaak’ niet gebruikt! 😉

Tarieven

– Losse SUP les: € 20,00

– 3 lessen kaart: € 57,50

– 5 lessen kaart: € 95,00

– meer lessenkaart in overleg

De lessen zijn inclusief huur van board, leash en paddle. Wetsuit te huur voor: € 3,50

SUP (licht) gevorderde les

Ben je al meer ervaren met de Stand Up Paddle Sport? Kom dan naar de SUP (licht) gevorderde lessen.

In Grou zijn er vanaf april 2024 weer (licht) gevorderde lessen gepland! Zie hieronder de mogelijkheden voor de lessenreeksen en losse lessen.

Op 28 mei start er weer een 3 lessenreeks in Grou. De vervolglessen zijn op 4 juni en 11 juni.

Klik hier om de 3 lessenreeks met startdatum 28 mei te reserveren.
Liever een losse les? Klik hier om een losse les te reserveren als je het niveau van (licht) gevorderd hebt. De lessen in Grou vinden plaats bij SUPAway, Singel 20.

In Akkrum hebben we momenteel geen lessen gepland staan. Zodra we nieuwe lessen inplannen, zullen we dat communiceren op de website.

De opstapplaats in Akkrum is bij jachthaven ‘de Drijfveer’-Tusken de Marren, Ulbe Twijnstrawei 31.

Mochten er last minute wijzigingen zijn i.v.m. het weer of het uitwijken naar een andere locatie dan posten wij dat voor de middag op de dag van de activiteit op FB.

SUP vervolglessen en training

Na de (licht) gevorderde lessen kun je door met de vervolg lessen. Tijdens deze lessen wordt er  aandacht besteed aan je houding, je (peddel)techniek, omgaan met je board in verschillende omstandigheden (denk bv aan windkracht en van welke kant de wind op je board staat) en je uithoudingsvermogen. Tochtjes zullen worden ingelast en natuurlijk is er tijdens deze lessen ook tijd voor fun met een klein wedstrijd element! We willen toch allemaal steeds een beetje beter en sneller worden?

De sup techniek en vervolglessen kunnen uit een losse les of 3 tot 5 wekelijkse lessen bestaan en duren 60 minuten. Kosten bedragen € 20,00 per persoon per les met een inflatable huurboard. Wil je graag trainen op een hardboard dan wordt hier € 10,00 extra voor in rekening gebracht. Je kunt ook meedoen met je eigen board. Kosten voor een losse les met eigen board € 15,00 per persoon. Wil je een kaart voor meerdere lessen? Neem dan even contact op met info@supaway.nl.

SUP Paddlefit en Pilates

SUP Paddlefit & Pilates zijn ondertussen een begrip bij SUP Away. Je Balance en Strenght verbeteren door Paddlefit (een combi van paddletechniek en oefeningen op je board) en Pilates (weinig peddelen maar veel oefeningen op je board op het water). Beide trainingen starten in mei.

Tarieven

– Losse SUP les: € 22,50

– 3 lessen kaart: € 65,00

– 5 lessen kaart: € 105,00

– meer lessenkaart in overleg

Functional Paddling

Wil jij sterker en sneller worden? Kies dan voor Functional Paddling! Een soort Bootcamp, een mix van trainen op het land en op het water. Om sterker te worden zit er in elk ‘landdeel’ 4 verschillende oefeningen. Van benen, core, schouders tot armen. Daarnaast zit in elke training een spelelement. Op het water gaan we aan de slag met je uithoudingsvermogen. Door middel van intervaltraining, racetraining en duur zal je zien dat je binnen korte tijd sneller en sterker wordt!

De komende tijd zijn de volgende lessen gepland:

– 15 april, 22 april en 6 mei

Klik hier om jezelf aan te melden.

Tarieven

– Losse SUP les: € 20,00

– 3 lessen kaart: € 57,50

– 5 lessen kaart: € 95,00 (op aanvraag)

– meer lessenkaart in overleg

Coaching & Training

Coaching in relatie tot de SUP Sport

Coaching en ontwikkeling maken onze SUPschool uniek!

Op zowel het persoonlijke vlak als in groepsverband staat de ontwikkeling centraal.

Meer plezier, energie en rust. Weten wat je wilt. Keuzes maken die bij jou passen. Het beste uit jezelf halen. Of ben je juist op zoek naar een sparring-partner in een totaal andere omgeving? Bij ons ben je voor deze vraagstukken aan het juiste adres. Samen gaan wij op de wal en op de SUP kijken hoe jij je wilt ontwikkelen. Van relaxed tot sportief, met beleid of vol met uitdagingen. Er zijn vele mogelijkheden om weer te komen tot een gezonde geest in een gezond lichaam.

Bij groepen wordt er in het ochtend programma met het team gewerkt aan coaching en ontwikkeling. Om deze dag goed af te sluiten en het teamgevoel te versterken stapt het gehele team ‘s middags op de SUP om de oude situatie achter zich te laten op het water en te beginnen aan een gezamenlijke nieuwe start.

Speciaal zijn de combinaties coaching & training voor vrouwen boven de 45 jaar. Meer energie en balans, werken aan je conditie, een goed gesprek en genieten van de vrijheid door het peddelen op de SUP.