Sup
extra's

Op zoek naar een [betaalbaar] SUPboard wat bij je past ?

Gedurende de zomer maanden kun je van 10:00 tot 13:30 bij ons boards en peddels testen. Voor de zaterdagen kun je je hier aanmelden. Voor alle overige dagen, graag even een berichtje via de website als je langs wenst te komen. In de wintermaanden kan ook, dan op afspraak.

Een mailtje mag naar info@supaway.nl of stuur een appje naar 06-53318760. Wij geven je graag advies!

No items found.

SUP Surf

SUP Surfen

SUP surfen, ook dat kan! Een opblaasbare SUP waar je mee kunt surfen èn SUPpen.

In de zomer verzorgen wij privélessen op aanvraag.  

Huurprijzen:

Zowel de Santa Anna als de Pampero zijn € 25,00 per uur en€75,00 per dagdeel van 3,5 uur.

No items found.

Trainen

Trainen

Trainen voor lange afstanden, gewoon omdat je het leuk vind om beter te worden of omdat je straks mee wilt doen in races en/of tours en wie weet zelf gaan voor een etappe van de SUP 11 City Tour! Dit jaar gaan we opnieuw aan de slag met techniek, snelheid en balans. Kennis vergaren en meters maken. Iedere dinsdagavond op de Singel 20 om 19:15 uur. Reserveren kan in overleg. Ook geschikt voor kleine groepjes en andere momenten. Reserveren en kosten op aanvraag via info@supaway.nl.

No items found.

SUP & Hoop

SUP & Hoop

Wil jij naast het SUPpen ook nog een andere activiteit combineren dan is Body Hoop zeker een leuke aanvulling. De les zal bestaan uit SUPpen, de basis Body Hoop op de kant die we vervolgens uitproberen op de SUP. SUP & Hoop staat garant voor een geweldig uur! Minimale deelname 6 personen, kosten € 20,00 per persoon inclusief materiaal.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks 1 of 2 evenementen. Informatie volgt op fb.

No items found.

SUP reizen

SUPreizen

Dit jaar staat Mallorca op de planning. Zon, zee, SUPpen en het strand lacht ons toe!

We vertrekken op woensdag 18 mei en gaan zondag ochtend 22 mei weer terug, de transfer op Mallorca is inclusief. Het betreft 4 nachten met ontbijt. We gaan rond de 12 tot 16 uren SUPpen onder begeleiding van Ruben Salvatore, bestaand uit techniek trainingen, heel veel sup fun :) en in ieder geval een 26 grotten tour. Met ruig weer hebben we een clinic golf suppen gereserveerd. Ook bestaat de mogelijkheid te windsurfen of te foilen. Hier is wel een meerprijs aan verbonden en kan in overleg met Ruben georganiseerd worden. Uiteraard hebben we een middag/avondvrij om Palma te bezoeken of iets anders leuks te doen! Zondagmorgen 22 mei vliegen we dan terug. Kosten op aanvraag: info@supaway.nl. Deze reis = VOL.

No items found.

BIG SUP, Dragon & Tandem SUP

BIG SUP, Dragon & Tandem SUP

Wil jij eens wat anders doen met familie, vrienden of je team? Dan is de BIG SUP of de Dragon een SUPer alternatief! De Big Sup heeft plaats voor 6 tot 8 personen maar is ook goed te varen met 5 personen. De Dragon is een 4 persoons SUP. Een uitdaging! En uitstekend in te zetten voor een kleine competitie. SUPAway heeft er 2 in de verhuur.

Maar ook varen in Tandem vorm is ontzettend leuk om te doen en goed voor je balans!

Huurprijzen:

BIG SUP € 65,00 per uur, € 165,00 per dagdeel van 3,5 uur

Dragon € 45,00 per uur, € 110,00 per dagdeel van 3,5 uur

Tandem € 20,00 per uur, € 50,00 per dagdeel van 3,5 uur

No items found.