Sup
extra's

Op zoek naar een [betaalbaar] SUPboard wat bij je past ?

Gedurende de zomer maanden kun je op aanvraag op zaterdag van 10:00 tot 13:00 bij ons boards en peddels testen. Voor alle overige dagen en in de wintermaanden kan er een afspraak gemaakt worden.

Een mailtje mag naar info@supaway.nl of stuur een appje naar 06-53318760. Wij geven je graag advies!

SUP Surf

SUP Surfen

SUP surfen, ook dat kan! Een opblaasbare SUP waar je mee kunt surfen èn SUPpen.

In de zomer verzorgen wij privélessen op aanvraag.  

Huurprijzen:

Zowel de Santa Anna als de Pampero zijn € 25,00 per uur en€75,00 per dagdeel van 3,5 uur.

Trainen

Trainen

Trainen voor lange afstanden, gewoon omdat je het leuk vind om beter te worden of omdat je straks mee wilt doen in races en/of tours en wie weet zelf gaan voor een etappe van de SUP 11 City Tour! Dit jaar gaan we opnieuw aan de slag met techniek, snelheid en balans. Kennis vergaren en meters maken. Iedere woensdaggavond op de Singel 20 om 19:15 uur. Reserveren kan in overleg. Ook geschikt voor kleine groepjes en op andere momenten. Reserveren en kosten op aanvraag via info@supaway.nl.

SUP & Hoop

SUP & Hoop

Wil jij naast het SUPpen ook nog een andere activiteit combineren dan is Body Hoop zeker een leuke aanvulling. De les zal bestaan uit SUPpen, de basis Body Hoop op de kant die we vervolgens uitproberen op de SUP. SUP & Hoop staat garant voor een geweldig uur! Minimale deelname 6 personen, kosten € 20,00 per persoon inclusief materiaal.

Daarnaast organiseren wij jaarlijks 1 of 2 evenementen. Informatie volgt op fb.

SUP reizen

SUPreizen

Van 13 mei tot 16 mei 2023 organiseert SUPAway weer een SUPreis naar Mallorca. Dé voorbereiding op de zomer! ☀️
De reis betreft 3 nachten in een hotel met halfpension. We gaan rond de 12 - 15 uren Suppen onder begeleiding van Ruben Salvatore bestaand uit techniektrainingen, SUPfun en iig een 26 grotten Tour. We zullen voor zover mogelijk elke dag gebruik maken van andere boards om daar ook zoveel mogelijk van te leren. Met ruig weer hebben we een clinic golf Suppen gereserveerd. Dit keer bestaat ook de mogelijkheid te windsurfen of te foilen. Hier is wel een meerprijs aan verbonden en kan in overleg met Ruben georganiseerd worden. Uiteraard hebben we weer een middagje/avond vrij om Palma te bezoeken of iets anders leuks te doen. Donderdagmorgen afhankelijk van je keuze van vlucht kunnen we nog een ochtend clinic volgen. De vlucht kan ik tegen de kostprijs reserveren maar valt buiten de reis ivm de huidige prijzen en de keuze waar je vandaan vliegt of bv langer wilt blijven. Waarom mei? Om ons voor te bereiden op de zomer en vast de voorpret van zon, zee en strand.
Kosten totaal € 595,00. Als de aanbetaling van € 200,00 voldaan is op rekeningnr NL 71 KNAB 0416282954 tnv SUPAway Grou A. Postma ben je verzekerd van een plekje tijdens deze reis.
De reis gaat door bij voldoende deelname. Opgeven kan tot en met 28 februari.

BIG SUP, Dragon & Tandem SUP

BIG SUP, Dragon & Tandem SUP

Wil jij eens wat anders doen met familie, vrienden of je team? Dan is de BIG SUP of de Dragon een SUPer alternatief! De Big Sup heeft plaats voor 6 tot 8 personen maar is ook goed te varen met 5 personen. De Dragon is een 4 persoons SUP. Een uitdaging! En uitstekend in te zetten voor een kleine competitie. SUPAway heeft er 2 in de verhuur.

Maar ook varen in Tandem vorm is ontzettend leuk om te doen en goed voor je balans!

Huurprijzen:

BIG SUP € 65,00 per uur, € 165,00 per dagdeel van 3,5 uur

Dragon € 45,00 per uur, € 110,00 per dagdeel van 3,5 uur

Tandem € 20,00 per uur, € 50,00 per dagdeel van 3,5 uur