SUP
Agenda

Agenda Augustus & September

Augustus - De hele maand zijn extra lessen op aanvraag mogelijk!

Privéles, beginnersles, uitjes, verhuis! Alles is mogelijk op aanvraag. graag even contact opnemen via info@supaway.nl.

Augustus en September - SUPzaterdag: Open op aanvraag!

In de maanden augustus en september zijn we op zaterdag van 10:00 tot 13:30 (op aanvraag) open om boards & peddels te testen, evenals voor advies, info en verhuur. Klik hier om een aanvraag te doen. Voor verhuur graag even contact opnemen via info@supaway.nl.

10 t/m 18 September -  SUP 11 City tour

De Elfstedentocht, maar dan op een sup-board. De SUP Elfstedentocht is een internationale ultieme uitdaging voor atleten. Je peddelt 220 kilometer, in 5 dagen of NON stop, langs de elf steden van Friesland.

10 September - Start NON stop evenement

14 September - Start 5-daags evenement

17 September - World Clean Up Day

Op World Clean Up Day organiseren wij een SUP clean up. We willen deze dag speciaal aandacht vragen voor onze mooie wateren en gaan dat doe door een grote schoonmaakactie te organiseren in en rond het water bij Grou. Klik hier om jezelf aan te melden.

31 Augustus t/m 9 Oktober Fiets/SUP Duathlon (incl. voorbereiding)

Altijd al verschillende sporten en technieken willen combineren? Of helemaal wat anders doen? Dit is je kans!

Vanaf 31 augustus om de week een wielren clinic of SUP clinic door gecertificeerde instructeurs Richard Valinga en Aukje Postma. Zij brengen je samen naar een eigen PR op beide onderdelen op zondag 9 oktober. De route(s) volgen.
Programma

Wielren clinics: 31 aug, 14 sep, 28 sep
SUP clinics: 7 sep, 21 sep, 5 okt
Duathlon event: 9 oktober

Kosten
3 Wielren clinics € 67,50. Meld je hier aan.
3 SUP clinics € 67,50. Meld je hier aan
Los event ticket € 29,50. Meld je hier aan.
Totaalpakket € 145,00. Meld je hier aan.

Voor de aanvraag van losse clinics kun je een mailtje te sturen naar info@supaway.nl of een berichtje naar 06-53318760. Wij gaan deze nieuwe uitdaging graag met jullie aan!

4 September SUPTour de Alde Feanen

Er staat weer een speciale Early Morning SUPtour gepland! Daar wil je bij zijn. Peddelen door de pet gaten van het prachtige nationaal park de Alde feanen. Voor de route zijn meerdere afstanden mogelijk van 7km, 10km of 15 km. Voor de SUPpers die graag kilometers maken is er voldoende mogelijkheid de route te verlengen. We gaan deze ochtend om 9.15 uur van start met een kop koffie. Parkeer locatie volgt. De kosten bedragen €15,00 met eigen board en €25,00 als je huurboard, peddel en leash reserveert. Klik hier voor beschikbare data & om jezelf op te geven. Wij hebben er zin in!

8 & 9 September SUP Instructeurs opleiding 2022

Ben jij SUP-school eigenaar of werk je als instructeur voor een SUP-bedrijf? En vind je het belangrijk dat je erkend wordt door het Watersportverbond als gekwalificeerd SUP instructeur? Op 8 & 9 september 2022 organiseren wij weer een SUP instructeursopleiding. Water Rescue, veiligheid, materialen, theorie en praktijk komen allen aan de orde. Locatie Singel 20 in Grou. Wil jij hierbij zijn? Klik hier om jezelf op te geven.

Clinic SUPTechniek & Kracht!

Clinic techniek en kracht! Ook dit jaar organiseren wij opnieuw een bijzondere clinics op het water en op de wal! We gaan het water op voor de techniek. Werken aan snelheid, behendigheid en balans zijn de uitgangspunten. Vervolgens staat Yannic de Wit, CrossFit trainer ons op te wachten voor een uur training speciaal gericht op de spieren die we gebruiken bij het SUPpen. Naast de training geeft hij informatie en tips.

Aanvang 12.30uur voor het water en 14.00 uur voor de clinic kracht. Kosten voor beide clinics zijn €25,00 pp (met eigen board). Wil je alleen deelnemen op het water (met eigen board) dan zijn de kosten €10,00. Wil je een board huren dan kan dat voor €10,00. Klik hier om jezelf aan te melden voor de clinic op het water. Wil je daarbij (of los) de clinic van Yannic de Wit op de wal volgen, klik hier om jezelf aan te melden. (We hebben nog geen data gepland, maar deze worden z.s.m. toegevoegd). Beide clinics kunnen los of gecombineerd worden gevolgd & zijn voor ieders niveau! Twijfel? Neem even contact op, dan leggen we het graag uit. De clinic gaat door bij minimale deelname van 6 personen. Maximaal 12 personen.  Wij hebben er zin in!