SUP
Agenda

18 December
Tour 't Bûtenfjild

Touren met tips onderleiding van Richard op 18 december as. In de vroege ochtend op verkenning in het prachtige natuurgebied ‘t Bûtenfjild!

Opstappen aan de Ottemawei (Munein) ongeveer ter hoogte van nummer 3. Dit is vlakbij een brug, waar een veldje aan het water ligt. Deze SUPtour is toegankelijk voor zowel de lichtgevorderde als gevorderde SUPper en in totaal een kleine 10km. Kosten €12,50 met eigen board en €22,50 Incl huurboord. Aanvang 8.45uur met een kop koffie en 9.00 uur het water op. Klik hier om jezelf op te geven. Wij hebben er zin in!

25 December
Tour 1ste Kerstdag

Speciale Tour op 1ste Kerstdag! Wat we ‘vroeger’ deden! Een downwinder of een mooie Tour van maximaal 1,5 uur om op tijd terug te zijn voor de Kerstlunch! Aanvang 10uur met koffie en lekkers en 10.15uur het water op. Info over de locatie volgt in de laatste week voor Kerst🎄Klik hier om jezelf op te geven. Wij hebben er zin in!

15 Januari
Touren op de Luts!

Touren vanaf badmeester Keimpe in Balk olv Arie & Aukje op 15 januari. Je kunt de route zolang maken als je wilt, maar maximaal 14km. Je peddelt dan door dit prachtige riviertje omringt door bomen en varens naar Wyldemerk waar we even relaxen met een bite om dan terug te SUPpen. Aanvang 9.00uur. We gaan gelijk het water op. Na 7km is er tijd voor een bite. Wil je korter dan krijg je deze uiteraard mee 😃 Bij terugkomst is het restaurant van Badmeester Keimpe geopend waar je als je wilt een drankje of hapje kunt doen. Kosten €12,50 met eigen board en €22,50 Incl huurboord. Klik hier om jezelf op te geven.  Wij hebben er zin in!

19 Januari
Touren rondom Terherne

Touren in de wintertijd door en rondom het prachtige Terherne met de mooie poelen! Op 29 januari gaan we van start bij de Heerenzijlbrug. Je kunt je aanmelden voor een korte (7,5 km) en wat langere Tour. Deze laatste kan zowel voor 10 als 14km. Aanvang 8.45uur met koffie en koek. 9 uur het water op.  Klik hier op jezelf op te geven. Wij hebben er zin in!

April & Mei SUP Instructeurs opleiding 2023

Ben jij SUP-school eigenaar of werk je als instructeur voor een SUP-bedrijf? En vind je het belangrijk dat je erkend wodt door het Watersportverbond als gekwalificeerd SUP instructeur? Op 20 & 21 april 2023 en op 25 & 26 mei 2023 organiseren wij weer een SUP instructeursopleiding. Water rescue, veiligheid, materialen, theorie en praktijk komen allen aan de orde. Locatie Singel 20 in Grou.
Wil je hierbij zijn? Opgeven kan door een mail te sturen naar info@supaway.nl.

Clinic SUPTechniek & Kracht!

Clinic techniek en kracht! Ook dit jaar organiseren wij opnieuw een bijzondere clinics op het water en op de wal! We gaan het water op voor de techniek. Werken aan snelheid, behendigheid en balans zijn de uitgangspunten. Vervolgens staat Yannic de Wit, CrossFit trainer ons op te wachten voor een uur training speciaal gericht op de spieren die we gebruiken bij het SUPpen. Naast de training geeft hij informatie en tips.

Aanvang 12.30uur voor het water en 14.00 uur voor de clinic kracht. Kosten voor beide clinics zijn €25,00 pp (met eigen board). Wil je alleen deelnemen op het water (met eigen board) dan zijn de kosten €10,00. Wil je een board huren dan kan dat voor €10,00. Klik hier om jezelf aan te melden voor de clinic op het water. Wil je daarbij (of los) de clinic van Yannic de Wit op de wal volgen, klik hier om jezelf aan te melden. (We hebben nog geen data gepland, maar deze worden z.s.m. toegevoegd). Beide clinics kunnen los of gecombineerd worden gevolgd & zijn voor ieders niveau! Twijfel? Neem even contact op, dan leggen we het graag uit. De clinic gaat door bij minimale deelname van 6 personen. Maximaal 12 personen.  Wij hebben er zin in!