SUP
Agenda

Opening Watersport Seizoen 2022

Het ziet er naar uit dat we het watersportseizoen dit jaar weer feestelijk kunnen openen op 6, 7 en 8 mei! Daarom organiseren we op 7 mei verschillende korte clinics van ongeveer 30 minuten voor €5,00. Leuk om aan mee te doen en het water op te gaan! Klik hier voor de beschikbare tijdstippen. Daarnaast maken we op 7 mei een Tour "Rondje Modderige Bol" en voor de liefhebbers aangevuld met een rondje rond eiland de Burd. We gaan deze ochtend om 9.00 uur van start met een kop koffie & om 9.30 begint de tour. Klik hier om jezelf aan te melden. Tevens organiseren we op 8 mei Moederdag clinics. Leuk om samen te doen met de familie of zoon/dochter. Ben je geïnteresseerd? Of lijkt het je leuk dit cadeau te doen? Neem dan even contact op via info@supaway.nl.

Agenda April

16 April Open om boards te testen

Van 10:00 tot 12:30. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.

21 April Gevorderden training Zwartsluis voor instructeurs

van 9:30 tot 15:30. Klik hier om jezelf aan te melden.

22 April Techniekbijscholing Grou aankomende instructeurs

van 13:00 tot 15:30. Klik hier om jezelf aan te melden.

22 April SUPmarathon training Janneke en Aukje

Van 19:00 tot 21:00. Klik hier om jezelf aan te melden.

23 April Opendag

Gratis kids activiteiten en informatie. Verder elk half uur clinics voor jong en oud voor €5,- (bv: Functional paddling, SUPpilates, HOOP&SUP en ouder-kind clinics). Klik hier om jezelf aan te melden. Vanaf deze zaterdag ook iedere zaterdag geopend van 10:00 tot 13:30 om boards te testen. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.

30 April SUPzaterdag met een KoningsSUP

Trainen met tips voor de (licht) gevorderde SUPer. Aanvang 9.15 uur met een kop koffie en een oranje lekkernij. 9.30 uur gaan we het water op! Meld je hier aan.
Vanaf 11.00 uur is ons Mistral SUP Center geopend en bestaat weer de mogelijkheid boards en peddels te testen. Graag hier (gratis) aanmelden of een berichtje als je langs komt, dan hebben we alle tijd om je te adviseren en te woord te staan.

1 t/m 5 Mei Meivakantie: Lessen en clinics in overleg

Neem contact op via info@supaway.nl voor meer informatie.

Clinic SUPTechniek & Kracht!

Clinic techniek en kracht! Ook dit jaar organiseren wij opnieuw een bijzondere clinics op het water en op de wal! We gaan het water op voor de techniek. Werken aan snelheid, behendigheid en balans zijn de uitgangspunten. Vervolgens staat Yannic de Wit, CrossFit trainer ons op te wachten voor een uur training speciaal gericht op de spieren die we gebruiken bij het SUPpen. Naast de training geeft hij informatie en tips.

Aanvang 12.30uur voor het water en 14.00 uur voor de clinic kracht. Kosten voor beide clinics zijn €25,00 pp (met eigen board). Wil je alleen deelnemen op het water (met eigen board) dan zijn de kosten €10,00. Wil je een board huren dan kan dat voor €10,00. Klik hier om jezelf aan te melden voor de clinic op het water. Wil je daarbij (of los) de clinic van Yannic de Wit op de wal volgen, klik hier om jezelf aan te melden. (We hebben nog geen data gepland, maar deze worden z.s.m. toegevoegd). Beide clinics kunnen los of gecombineerd worden gevolgd & zijn voor ieders niveau! Twijfel? Neem even contact op, dan leggen we het graag uit. De clinic gaat door bij minimale deelname van 6 personen. Maximaal 12 personen.  Wij hebben er zin in!

11 Mei - 18 Juni Fiets/SUP Duathlon (incl. voorbereiding)

Altijd al verschillende sporten en technieken willen combineren? Of eens helemaal wat anders doen? Dan is dit je kans! Vanaf 11 mei om de week een fiets clinic of SUP clinic door gecertificeerde instructeurs Richard Valinga en Aukje Postma. Zij brengen je samen naar een eigen PR op beide onderdelen op zaterdag 18 juni as. De route(s) volgen.
Programma:
11 & 25 mei en 8 juni SUP
18 mei, 1 & 15 juni wielrennen
18 juni Duathlon

Kosten 3 clinics € 67,50. Meld je hier aan voor de 3 SUP clinics. Meld je hier aan voor 3 fiets clinics.
Event alleen € 29,50. Meld je hier aan.
Totaalpakket € 145,00. Meld je hier aan.

Voor de aanvraag van losse clinics kun je een mailtje te sturen naar info@supaway.nl of een berichtje naar 06-53318760. Wij gaan deze nieuwe uitdaging graag met jullie aan!


29 Mei SUP Tour in het hart van Fryslan

Na een korte warming-up, gaan we opnieuw ‘On Tour’ in het hart van Fryslan! De Tour is 20 of 25km. We gaan via Jirnsum naar Akkrum en via de Ee achter het eiland de Burd terug naar de Singel. Ontvangst om 9.15 uur met koffie en koek. 9.30 uur warming-up en 9.45 uur het water op. Kosten met eigen board €12,50. Wil je een board huren dan kan dat voor €10,00. Klik hier voor de beschikbare data & om jezelf aan te melden. Wij hebben er zin in!

4 Juni SUPTour de Alde Feanen

Er staat weer een speciale Early Morning SUPtour gepland! Daar wil je bij zijn. Peddelen door de pet gaten van het prachtige nationaal park de Alde feanen. De basis zal bestaan uit een route van ongeveer 10 km. Voor de SUPpers die graag kilometers maken is er voldoende mogelijkheid de route te verlengen. We gaan deze ochtend om 9.15 uur van start met een kop koffie. Parkeer locatie volgt. De kosten bedragen €15,00 met eigen board en €25,00 als je huurboard, peddel en leash reserveert. Klik hier voor beschikbare data & om jezelf op te geven. Wij hebben er zin in!

SUP Instructeurs opleiding 2022

Ben jij SUP-school eigenaar of werk je als instructeur voor een SUP-bedrijf? En vind je het belangrijk dat je erkend wordt door het Watersportverbond als gekwalificeerd SUP instructeur? Op vrijdag 8 & zaterdag 9 april 2022 organiseren wij weer een SUP instructeursopleiding. Water Rescue, veiligheid, materialen, theorie en praktijk komen allen aan de orde. Locatie Singel 20 in Grou. Wil jij hierbij zijn? Geef je dan nu op, door hier te klikken. = VOL

De volgende SUP instructeurs opleiding staat gepland op 13 en 14 mei. Om jezelf aan te melden neem contact op via http://www.supacademie.nl/.