WIE
Zijn wij?

SUP Away is een veelzijdige SUP school opgericht in augustus 2013. Er is sprake van een brede doelgroep met ieder een andere motivatie voor de fysieke uitdaging. Wij bieden beginnerslessen, vervolglessen, teamtrainingen, bedrijfsuitjes, techniek, paddlefit, pilates, clinics en nog veel meer.
Onze missie: SUP, Health and Fun for Everyone!

Uniek zijn de coachingsactiviteiten. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘Lessen’.

Anders zijn de SUP bootcamps! Een workout mix van op de kant èn op de SUP. Kijk voor meer informatie onder het kopje ‘Bootcamp & Techniek’.

Speciaal zijn de Dragons, 2 vier persoons SUPs. Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, teamtraining en coaching. Ook de BIGSUP (6-8 persoons) is erg gewild in groepsverband.

Zoals je ziet biedt Sup Away voor jong en oud, beginners en professionals, sportievelingen en bankzitters de mogelijkheid om kennis te maken met de SUP sport. Er is persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Er kan worden voorzien in individuele wensen op fysiek en mentaal gebied. Het fysieke deel is de aanzet tot een mentale verandering. SUP Away gaat voor een gezond lichaam en gezonde geest en dat allemaal met plezier!

Aukje Postma (eigenaresse)

Mijn naam is Aukje Postma. Geboren en getogen op het eiland de Burd behorend bij het watersportdorp Grou. Ik heb een relatie met Harry en ben de trotse moeder van een zeer sportieve zoon Yannic. Ik ben eigenaresse van SUPAway.nl en 1 van de 4 opleiders die de SUP teacher trainingen en opleidingen voor de SUPacademie verzorgen. Daarnaast zet ik mij, als co-founder en lid van Stichting SUPclean-up, samen met Janneke en Isabella in voor schone(re) waterwegen.

De missie; Schoon water in Fryslan, Nederland, Europa & Worldwide!

Ik ben in het bezit van ISA, instructor of the International Surfing Association, First Aid, ASI Water Rescue, ASI Stand Up Paddle Instructor Level 1, Enclosed Flat Water en ASI Stand Up Paddle InstructorLevel 2, Exposed Water, SUP-instructeur 3 Vlakwater van het Koninklijk Nederlands Watersportverbond. Functional Paddling, level 1 certified trainer, Paddlefit SUP Instructor, Instructor SUPilates by Paddlefit.

Yannic de Wit

in het bezit van First Aid, ASI Water Rescue, Gediplomeerd SUP Instructor en afgestudeerd aan de Hanze Hoge School voor Sport, management en gezondheid. In het bezit van diploma’s, competenties en didactische vaardigheden in diverse sporten. Sinds 2023 eigenaar van CrossFit NEXT 050 in Groningen.

INSTRUCTEURS

De andere instructeurs zijn Tjallien Kalsbeek, Fleur Evelijn Kamp, Arie Kraak, Marjolijn Schotsman, Rebecca van der Leij-Jochems, Kevin Robijn en Richard Vallinga gediplomeerde SUP-instructeurs 3 Vlakwater van het Koninklijk Nederlands Watersportverbond. Onze nieuwste begeleider is Ymke.

Ymke
Kamp
Kevin
Robijn
Arie
Kraak
Marjolijn
Schotsman
Richard
Vallinga
Tjallien
Kalsbeek
Fleur
Evelijn Kamp
Rebecca
van der Leij-Jochems
ONZE
Partners

SUP Away Grou werkt samen met de volgende bedrijven. Klik op het logo om naar de website van onze partners te gaan.

Wij zijn Erkend Leerbedrijf van de SBB voor MBO studenten Sport- en bewegingsleider, Coördinator sportinstructie, training & coaching, medewerker watersportindustrie en allround medewerker watersportindustrie.

Lid van de Holland Surfing Association

Gekwalificeerd door de International Surfing Association

Gekwalificeerd door de Academy of Surfing Instructors

Gekwalificeerd door de Functional Paddling

Gekwalificeerde opleider SUP Instructor voor het Watersportverbond.

Erkende SUP school van het Watersportverbond.